Logo Mi2 andersom....slordig

Algemene discussie over de Mi2 Console
TerraTron
Site Admin
Berichten: 39
Lid geworden op: 18-01-2010 21:45

Logo Mi2 andersom....slordig

Bericht door TerraTron » 19-01-2010 00:19

Wanneer ik mijn Mi2 aanzet en het logo wordt getoond staat het bij mij andersom er staat iM2 ipv Mi2. :?

Heeft iemand anders daar ook last van?


groet,

TerraTron

[url]http://mi2.eigenstart.nl/[/url]

Daandaniel
Berichten: 43
Lid geworden op: 29-01-2010 12:06

Bericht door Daandaniel » 29-01-2010 12:09

ik heb er zelf geen last van...
maar das mij ook al opgevallen :P
Ohja is het je ook al opgevallen met die aan/uit knop?
er staat off ||> on terwijl dat ding automatisch terug gaat :P
Demonhunter is on his way ;D

TerraTron
Site Admin
Berichten: 39
Lid geworden op: 18-01-2010 21:45

Logo andersom

Bericht door TerraTron » 31-01-2010 10:01

Yep,

Er zitten wat schoonheidsfoutjes in de Mi2 maar goed ik hoop dat ze binnenkort eens een firmware update geven om dat soort dingen op te lossen.

Wat ik bijvoorbeeld ook rot vind is dat je beeld direct op zwart gaat wanneer je een MP3 afspeelt. Zou leuk zijn als dat bijv pas na een halve minuut gebeurd.

Ben benieuwd wat Intertoys nog in petto heeft voor de Mi2 het is wel een mooi apparaat met veel potentie.

TerraTron


[url=http://mi2.eigenstart.nl]Mi2 Eigenstart[/url]

Daandaniel
Berichten: 43
Lid geworden op: 29-01-2010 12:06

Bericht door Daandaniel » 31-01-2010 10:12

is best zonde ja

maar wat ook raar was... was dat je je batterij er zelf in moest doen

en ik heb nog een vraagje over een bepaalde knopje op de MI2
die ene O waar is die voor?
Demonhunter is on his way ;D

thedicemaster
Berichten: 2
Lid geworden op: 22-02-2010 18:57

Bericht door thedicemaster » 22-02-2010 19:04

die O knop wordt in portrait(gekantelde) spellen gebruikt als actie knop
bijvoorbeeld om te schieten in Metal Copter(dit spel kan met zowel D-pad O als touchscreen gespeeld worden)

Daandaniel
Berichten: 43
Lid geworden op: 29-01-2010 12:06

Bericht door Daandaniel » 25-03-2010 20:30

oh dankje
Demonhunter is on his way ;D

mweijts
Berichten: 24
Lid geworden op: 29-07-2010 15:54

Bericht door mweijts » 30-07-2010 15:15

[url]http://www.intertoys.nl/games/mi2-voorwaarden[/url]

onder punt 10

Patch game downloads mini SD kaart
Downoad & plaats de file "Upgrade M2 v1.cny" in de game map van de Mi2, vervolgens wordt, door onder external games de upgrade file te selecteren en met A te bevestigen, e.e.a. geïnstalleerd.

dus nog even geduld hebben.

mique
Berichten: 3
Lid geworden op: 14-01-2011 12:04

Bericht door mique » 14-01-2011 12:10

Kan het ook kloppen dat het icoontje van de sd kaart (dus waar die geplaatst moet worden) ook verkeerd om staat?
Bij mij staat er nl dat het afgeknipte hoekje rechtsboven moet, maar als ik dat doe, komt ie er vast in te zitten en krijg ik \m er niet meer uit.

Doe ik het andersom dus dat hoekje linksbovenin dan past het wel.

TerraTron
Site Admin
Berichten: 39
Lid geworden op: 18-01-2010 21:45

Bericht door TerraTron » 14-01-2011 23:24

[quote]Kan het ook kloppen dat het icoontje van de sd kaart (dus waar die geplaatst moet worden) ook verkeerd om staat?
Bij mij staat er nl dat het afgeknipte hoekje rechtsboven moet, maar als ik dat doe, komt ie er vast in te zitten en krijg ik \m er niet meer uit.

Doe ik het andersom dus dat hoekje linksbovenin dan past het wel.[/quote]

Zou goed kunnen maar hij past maar op een manier [u]niets foceren[/u]!

Zitten allerlij schoonheidsfoutjes in de Mi2.

Helaas.... :(

EmAaiToe
Berichten: 25
Lid geworden op: 27-02-2011 15:56

Bericht door EmAaiToe » 26-03-2011 20:45

LOL ga Pain.NET gebruiken!

Plaats reactie